Naar boven
  /  Over Kristel Stekt

Welkom op de site van Kristel Stekt!

Kristel Stekt wordt is gemaakt door mij, Kristel van den Akker. Het is ontstaan uit mijn liefde voor en nieuwsgierigheid naar de natuur. Ik doe veel onderzoek naar planten en leer altijd iets bij over de verzorging ervan. Omdat mijn collectie aan planten al snel een opvallende vorm begon te krijgen, begonnen veel van mijn vrienden en kennissen mij te vragen over plantjes. Over de verzorging ervan, over het vermeerderen ervan en werd ik veel gevraagd om tips. Daarom besloot ik deze site te maken en te vullen met precies die informatie.

Over mij

Ik ben een frontend developer die nu 5 jaar in Amsterdam woont. Ik kom uit een heel klein dorpje uit het groene hart. Het dorpje is heel erg groen en ik ben opgegroeid met de kleine moestuinbakken van m’n ouders die achter ons huis stonden. Mijn ouders waren eigenaar van een vakantiepark, waardoor het in de zomer altijd druk was bij ons. Daarom mocht ik vaak op de plantjes bij ons in huis en in de tuin passen en leerde ik al snel met de natuur omgaan. Ook het natuuronderhoud van het park werd al snel een onderdeel van mijn jeugd. Het eten van bramen en het helpen met het snoeiwerk hoorde er altijd bij. Mijn ouders houden enorm van tuinen en hebben nu een enorme tuin waarin ze hun energie kwijt kunnen. Ik mag eens in de zoveel tijd in hun tuin rondhuppelen om ze te helpen met het onderhoud er van.

En verder…

Langzaam zal ik de site verder uitbreiden en zal het uitgroeien tot mijn naslagwerk wat betreft plantjes. Ik hoop dat deze site je dingen leert, je inspireert en je helpt bij de verzorging en vermeerdering van je eigen plantjes. Als je opmerkingen of vragen hebt hoor ik dat natuurlijk graag. Als je lekker wilt babbelen over plantjes dan kan dat natuurlijk ook. Zoek mij op via social media kanalen en stuur me een berichtje!